Juoma- ja energiahuolto NUTS Pallaksella

21886437178_ffb448779f_k (1)Tarjoamme NUTS Ylläs Pallaksen huoltopisteillä banaaninpaloja, RealSnacksin Original-sipsejä, suolakurkkuja, Fazerin Sinistä suklaata, Jaffa Pihlaja -keksejä sekä rusinoita.

Juomapuolella tarjolla on jokaisella huoltopisteellä vettä sekä Chimpanzeen Lemon –urheilujuomaa.

134 km juoksijoiden drop bag-huollossa Pallaksella on urheilujuoman ja veden ohella tarjolla teetä, kahvia, colaa sekä jaffaa. Kahvin tai teen kanssa maitona käytetään Oatlyn iKaffea. Pallaksen huollossa lisäksi tarjolla nuudeleita, kaurapuuroa (Elovena pikapuuro), lämpimiä voileipiä sekä Saarioisen einespitsoja. Keliaakikoille on varattu sämpylöitä. Levitteenä voileiville flora laktoositon sekä juustona joko edam 17% / arkijuusto taikka vegaaneille violifen vegejuusto.

Maalissa juoksijoita odottaa Feelian maistuvat keitot ollen kermainen lohikeitto sekä kasvis- tai vegaaniruokavaliota seuraaville linssikeitto. Keitot ovat molemmat laktoosittomia sekä gluteenittomia. Maalijuomina vettä sekä urheilujuomaa.

Huomioimme erityisruokavaliot

Jos Fazerin Sinisen mahdolliset vehnä- ja pähkinä/mantelijäämät aiheuttavat oireita, vaihtoehtona huoltopisteillä on Fazerin Vihreitä Kuulia jotka toki kelpaavat samalla myös suklaa-allergisille sekä vegaaneille. Laktoosittomille suklaana huoltopisteiltä löytyy Brunbergin laktoositonta maitosuklaata. Kaikilla huoltopisteillä tarjolla olevat sipsit ovat luonnostaan gluteenittomia.