Valitse sinulle mutkattomin tapa saapua!

Valtamerilaivamatkaa emme voi luvata perille Äkäslompoon, mutta melkein mitä tahansa muita matkustusvaihtoehtoja on tarjolla eri puolilta Suomea.

Polkujuoksujunalla Tunturi-Lappiin Helsingistä ja väliasemilta

Kauden uutuudella NUTS-polkujuoksujunalla pääset Kolariin Helsingistä – ja tietenkin kaikilta väliasemilta, joilla juna yleensäkin pysähtyy! Junasta tietyt vaunut on varattu ainoastaan NUTS Ylläs Pallakselle matkaaville. Polkujuoksujunassa matkustat siis kotoisasti muiden polkujuoksijoiden seurassa.

Omassa ravintolavaunussa tarjotaan iltapala ja polkujuoksuun liittyvää ohjelmaa. Hyttikaverien kanssa on varmasti  yhteistä puhuttavaa tulevasta viikonlopusta. Kutkuttavaa kisasäpinää ja uusia tuttavuuksia siis tiedossa jo keskiviikosta alkaen – ja mikä parasta – ilmastoystävällisesti. Kolarista tilausbussikuljetus kisakeskukseen Äkäslompoloon Yllästunturin kupeeseen.

Menomatka

Ke 10.7. lähtö Helsingin rautatieasemalta.

To 11.7. saapuminen Kolariin aamulla ja tilausbussi Äkäslompolon tapahtumakeskukseen.

Paluumatka

Su 14.7. iltapäivällä lähtö tilausbussilla Äkäslompolosta Kolariin ja yöjuna Helsinkiin.

Ma 15.7. aamulla saapuminen Helsingin rautatieasemalle.

NUTS-junamatkat (majoituspaketilla tai ilman) myy Vetikko Travel.

Luonto ja NUTS Ylläs Pallas kiittää!

Rovaniemeltä NUTS-kisabussilla kohteeseen ja takaisin

Lentokoneella tai junalla Rovaniemelle saapuvia – tai siellä asuvia – ei ole unohdettu, vaan tarjolla on NUTS-kisabussiyhteys suoraan sekä Lapland Hotels Saagalle (Ylläsjärvi) että Äkäslompolon tapahtumakeskukseen.

Rovaniemen kisabussiin voit ostaa sekä yhdensuuntaisen että meno-paluulipun riippuen suunnitelmistasi.

Menomatka bussikuljetuksella

To 11.7. klo 17.30 Rovaniemen rautatieasema → klo 18.00 Rovaniemen lentoasema (RVN) → klo 20.15 Lapland Hotels Saaga (Ylläsjärvi) → 20.45 Äkäslompolo, NUTS Ylläs Pallas -tapahtumakeskus (Jounin Kauppa)

Paluumatka bussikuljetuksella

Su 14.7. klo 11.40 lähtö Äkäslompolon tapahtumakeskukselta (Jounin Kauppa) → klo 12.10 Lapland Hotels Saaga (Ylläsjärvi) → klo 14.30 Rovaniemen lentoasema → klo 14.45 Rovaniemen rautatieasema

Bussikuljetukset voit ostaa suoraan kumppaniltamme Pohjolan Matkalta.

Omatoimisille sopii vuokra-autotarjouksemme

Omatoimisesti liikkuvat voivat tarttua vuokra-auton rattiin mukavasti Europcarin kesän NUTS-tapahtumien erikoistarjouksella. Vuokra-auto on näppärä, jos majoituksesi ei ole välittömästi tapahtumabussien reiteillä. Tällöin voit esim. saapua vuokra-autolla tapahtumakeskuksen parkkialueelle ja ottaa siitä yhteiskuljetuksen lähtöön. Auto odottaa sinua parkissa, kun saavut tapahtumakeskuksen maaliin.

Lue lisää Europcarin tarjouksesta!

Varaa bussikuljetus lähtöalueelle rekisterilinkkisi kautta

Äkäslompolon kisakylästä – eli tapahtumakeskuksesta – kattavat kuljetusvaihtoehdot lähtöihin ja Pallaksen maalista kisakylään. Lisäksi Äkäslompolon ja Ylläksen hiihtokeskuksen välillä operoi tapahtuman sukkulabussi.

Ohjeita omatoimiseen bussikuljetuksen varaamiseen ja muiden ilmoittautumistietojesi muokkaamiseen löydät täältä.

Löydät kootusti tietoja liikkumisesta tapahtumapaikkakunnilla ja bussikuljetuksista lähtöihin tapahtumainfosta kohdasta Saapuminen ja liikkuminenTapahtuman aikataulu löytyy kisaohjeista.

Toivotamme kutkuttavia hetkiä heinäkuisen NUTS Ylläs Pallas -reissun suunnitteluun!

© Guillem Casanova Photography