Osallistu tapahtumiimme liikunta- ja kulttuuriseteleillä

Nyt on hyvä hetki pistää vanhenevat liikunta- ja kulttuurisetelit kiertoon, ja tavoite kohdalleen talven treeneihin! Tässä pari huomioitavaa asiaa, kun haluat käyttää näitä maksutapoja.

Tapahtumiimme käy maksuvälineiksi rahan ohella myös seuraavat:

  • Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit
  • Luottokunnan virikeseteli
  • Sporttipassi

Huomaathan, että jos haluat maksaa näillä maksutavoilla, älä valitse mitään lisäpalveluja ilmoittautumisen yhteydessä, mm. bussikuljetuksia. Voit maksaa näillä maksutavoilla verottajan ohjeiden mukaisesti vain osallistumismaksun, bussikuljetukset ja muut mahdolliset lisäpalvelut voit ostaa tapahtuman alla kotisivuiltamme.

Liikunta- ym. setelit

Setelit toimitetaan MyNextRun -palveluun. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi ohjeet seteleiden postittamiseen. Me emme vastaanota seteleitä kisakansliassa. Ilmoittautumisesi raukeaa, jollei seteleitä ole toimitettu MyNextRun -palvelulle.

Smartum Saldo

1. Ilmoittautuessasi valitse maksutavaksi Smartum-setelit. Ilmoittautumisen jälkeen siirry Smartumin palveluun ja valitse toimipisteeksi MyNextRun:
https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/toimipiste/mynextrun

2. Syötä viestikenttään tilausnumerosi, summa-kenttään ilmoittautumishinta ja paina Maksa.

3. Smartum lähettää sinulle maksutositteen sähköpostiisi. Lähetä maksutosite ja MyNextRun-tilausnumerosi osoitteeseen: smartum@mynextrun.com

Saat sähköpostiisi vahvistuksen kun MyNextRun on vastaanottanut kuitin.

Sporttipassi

Sporttipassi veloitetaan antamasi puhelinnumeron perusteella. Eli olethan tarkkana, että annat ilmoittautuessasi sen numeron, joka on liitetty Sporttipassitiliisi. MyNextRun veloittaa osallistumismaksun Sporttipassiltasi viimeistään seuraavana arkipäivänä.