Presented by

BUFF® Trail Tour Finland

Buff valmistaa monikäyttöisiä putkihuiveja, jotka sopivat pipoksi, pannaksi, huiviksi, kauluriksi ja moneen muuhunkin tarkoitukseen vauhdikkaaseen menoon. BUFF tarjoaa NUTS Ylläs Pallas 55 km osallistujille Buff-kisamuiston. Tutustu tarkemmin osoitteessa buff.fi.
  Yli 10 vuotta UTMB:n yhteistyökumppanina toiminut ranskalainen aurinkolasivalmistaja Julbo liittyy BUFF® Trail Tourin yhteistyökumppaniksi kaudelle 2018. Julbo tuo kisapaikalle juoksulasiklinikan, josta juoksijat voivat lainata testattavaksi reaktiivisia huippuluokan juoksulaseja suorituksen ajaksi. Julbon tuotteita on myös kisassa palkintoina.
  Ranskalainen perheyritys Petzl on edelläkävijä paitsi vertikaalisessa liikkumisessa myös otsavalaisimissa. Maailman suurin otsavalaisin valmistaja on kehittänyt ensimmäisenä niin LED-otsavalon kuin reaktiviiset otsalamputkin. Petzl onkin polkujuoksijan luottovaruste polkuja urakoidessa Pohjolan pimeydessä. Palkintopöydästä löytyy kirkkaita Petzl-uutuuksia! Tutustu Petzlin polkujuoksulamppuihin.
  Leki on vuonna 1948 perustettu saksalainen sauvamerkki, jonka valikoimista löytyy myös huippuluokan polkujuoksusauvoja. Lekin juoksusauvat ovat ultrakevyitä ja pakkautuvat pieneen tilaan, minkä ansiosta ne ovat nousseet polkujuoksijoiden suosikeiksi. Leki on esittelemässä ja myymässä tuotteita kaikissa Trail Tourin osakisoissa.
  CamelBak on yhdysvaltalainen nesteytysratkaisujen tuotemerkki, jonka tuotteet sopivat loistavasti niin urheiluun ja retkeilyyn kuin matkoille ja työpaikalle. CamelBakin tuotevalikoima kattaa kaikki tarpeelliset tuotteet juoksijan nestehuoltoon: juomareput ja -liivit, juomapullot, juomavyöt, juomasäiliöt, vedenpuhdistimet ja tarvikkeet.
  Pohjoisirlantilainen Bridgedale on valmistanut ja kehittänyt sukkia jo yli sadan vuoden ajan. Kestävää kehitystä edustavan Bridgedalen parasta osaamista on luonnonkuitujen ja teknisten kuitujen yhdistäminen. Yli 400 tuotteen valikoimiin kuuluvat tekniset sukat juoksuun, kävelyyn, vaelluksille, talviurheiluun, työhön ja päivittäiskäyttöön.
Kestävyysurheilijan on syytä huolehtia tasapainoisesta ruokavaliosta, joka auttaa palautumisessa ja vähentää riskiä haitallisiin vammoihin. BUFF Trail Tourilla pääset tutustumaan täysjyväkaurasta valmistettuihin herkullisiin ja gluteenittomiin Good’n’Go -välipalatuotteisiin, jotka voi kätevästi ottaa vaikka lenkkievääksi.